Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Inlandståg söker en personalplanerare och administrativt stöd

Inlandståg söker en personalplanerare och administrativt stöd 
 
Är du en engagerad och driven person som vill jobba i en trendig framtidsbransch? Vi på Inlandståg söker nu en personal- och resursplanerare som kan fungera som administrativt stöd. Vi är en liten organisation med stor spridning av personal och stort eget ansvar och driv och söker nu dig som vill vara en del av detta.  

Vi erbjuder dig ett arbete där fokus är att arbeta med våra medarbetare och ibland med våra kunder. Arbetet passar dig som är en naturlig problemlösare och stimuleras av ett socialt arbete där man bygger långsiktiga relationer. Du är kommunikativ och uppskattar utmaningar som driver på resultat. Du kommer att arbeta med långsiktig planering där semester och utbildningsplanering ingår men även med akut vakanslösning. Att vi följer arbetstidsregler ser du som en självklarhet.  

Din roll 

I rollen ingår också att vara administrativt stöd varav en god koordinering- och samordningsförmåga är viktigt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat framtagning av rapporter, sammanställning av statistik och visst inköp. Din analytiska förmåga är god och du är bekväm i att ta egna initiativ. Du är ett stöd och arbetar med att lösa problem tillsammans med- och åt dina kollegor.  

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.  

Din profil 

Vi söker dig som lägst har gymnasiekompetens och du har tidigare erfarenhet av personal- och resursplanering och du anpassar dig enkelt efter behov och situation. Du är strukturerad, social och handlingskraftig samt visar engagemang för dina arbetsuppgifter. Du uppskattar gemenskap och trivs i kontakten med människor.  
Du är en erfaren administratör och van användare av moderna IT-verktyg i allmänhet samt uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift. 

Att arbeta på Inlandståg är intressant och mångsidigt. Du kommer att arbeta i en framtidsbransch där arbetet ofta är varierande och därför söker vi dig som är strukturerad, flexibel samt stresstålig. 
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från järnvägsbranschen och/eller goda kunskaper inom arbetsrätt. 

Du ingår i vår driftsjour och rapporterar till chefen för Inlandståg. 
 

Övrig information 
• Tjänstgöringsgrad 100 % 
• Lön enligt överenskommelse 
• Placering Östersund 
• Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet 

Förmåner 

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi arbetar i Lokstallet i Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor. Låter det spännande? Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Maria Cederberg 

Ansökan

Du skickar din ansökan till rekrytering@inlandstag.se skriv jobbansökan administratör i ämnesraden senast 31/3 -2020

Kontaktpersoner

Maria Cederberg
070 - 559 1099

FACKLIGA KONTAKTPERSONER

Tore Oskarsson
070-698 0382

Om Inlandståg

Inlandståget AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan (moderbolaget) förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Dotterbolaget Destination Inlandsbanan bedriver försäljning och paketering av personresor. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.