Fisketåget Sorsele

Fisketåget sorsele

I Sorsele kommun finner du ett fiske i världsklass. Med oförglömliga äventyr och upplevelser i de oändliga variationerna i fisket.

Alla fiskare som besöker kommunen gör dock rätt i att offra en stund på Fiskecentrum Sorsele eller Ammarnäs för att få nödvändig dagsfärsk information och de flesta fiskekort samlade under ett och samma tak. Förutom de "tunga" älvarna, Vindelälven och Laisälven, finns många mindre som sällan besöks men kan ge oförglömliga upplevelser. Olsbäcken, Gargån, Giertsbäcken gemensamt för dessa doldisar är att de ofta funkar bäst under första halvan av säsongen. Midsommar och några veckor framåt, brukar vara högtid i dem. Här kan hela familjen vara med, de är ypperliga "träningsvatten" för nybörjare.

Upplevelser i Sorsele kommun

Köp fiskekort här

Karta

Fiskepaket 1: "World Class Fishing Adventure"

Följ med på ett oförglömligt äventyr och upplev de oändliga variationerna i fisket i Sorsele. Under tre spännande dagar fiskar vi efter öring, harr och gädda - trolling i Sandsjön, flugfiske i Juktån och gäddfiske med fluga från båt. Allt detta tillsammans med några av våra bästa guider. 

Produktblad utskriftsvänligt och nedladdningsbart:

World Class Fishing Adventure.pdf

Fiskepaket 2:  "I Bromans Fotspår"

Produktblad utskriftsvänligt och nedladdningsbart:

I Bromans Fotspår.pdf