Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
tågklarerare inlandsbanan
Etiketter: 

Inlandsbanan söker tågklarerare

Jobba som tågklarerare

Är du utbildad tågklarerare och söker efter nya utmaningar? Vi på Inlandsbanan AB söker nu efter ytterligare tågklarerare till vår redan befintliga bemanning. Inlandsbanan AB står inför en spännande framtid och går mot förändrade arbetsförutsättningar inom tågklarering genom införandet av fjärrmanövrerade driftplatser, därför har vi ett stort behov av just din kompetens!

När du kommer till oss på Inlandsbanan möts du kollegor som tar sitt jobb på allvar och som arbetar för att ständigt utvecklas och förbättras. Vi är en komplex organisation med många olika kompetenser samlade under samma tak som alla jobbar mot våra gemensamma mål. Som tågklarerare hos oss kommer du ingå i ett familjärt, tight gäng med kollegor som tillsammans löser trafikledningen utefter Inlandsbanans sträckning.

En tågklarerare på Inlandsbanan AB har i uppgift att trafikleda och övervaka de rörelser och trafikverksamheter som pågår utefter banan. En arbetsdag är sällan den andra lik då vi är en liten grupp kollegor som tillsammans får hantera en trafikledning med ibland snabba förändringar och trafik. Du kommer arbeta både med att lokalbevaka de många olika driftplatserna utefter vår bana men också med att fjärrmanövrera driftplatser på distans från våra tre trafikcentraler placerade i Sveg, Hoting och Storuman.

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad och arbetar som tågklarerare i säkerhetstjänst. Kanske är du en hemvändare som söker dig tillbaka till din barndoms hemtrakter? Eller vill du upptäcka ett fantastiskt friluftsliv med vildmarken runt hörnet? Du få gärna vara utbildad i och arbetat med System M och TAM 2014.

Vi söker dig som har en positiv inställning till förändring och förbättringsarbete som gynnar organisationen i stort. På Inlandsbanan strävar vi efter att ha ett positivt arbetsklimat med högt i tak. Vi söker en engagerad medarbetare som är villig att jobba hårt för att vi som organisation ska nå den framtid vi förutspår finnas för oss. Som medarbetare hos oss är du en ambassadör som representerar Inlandsbanan AB i alla lägen.  Krav: B-körkort.

Förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring och kaffe/te/frukt.

Låter det spännande?
Rekrytering och urval sker löpande så tveka inte att skicka in er ansökan.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta trafikchef David Eriksson på telefonnummer: 070-396 16 09

Omfattning
Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader

Stationeringsort
Sveg, Hoting eller Storuman. En etablering av tågklarerare i Östersund kan också vara aktuell.

Sysselsättning/Lön
Heltid/Månadslön enligt gällande kollektivavtal

GDPR
Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner du att Inlandsbanan AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringstiden.

Ansökan och ansökningstid
Skicka din ansökan till david.eriksson@inlandsbanan.se

Sista ansökningsdag är 29 maj

Kontaktpersoner

David Eriksson 
Trafikchef, Inlandsbanan AB
david.eriksson@inlandsbanan.se
070-396 16 09

Johanna Forsberg 
HR strateg, Inlandsbanan AB
johanna.forsberg@inlandsbanan.se
073-807 62 40

Fackliga kontaktpersoner

Tore Oskarsson
tore.oskarsson@inlandstag.se
070-698 0382

Besöksadress
Lokstallet
Storsjöstråket 19
831 34 Östersund

Om Inlandsbanan

Inlandsbanan är en koncern med två dotterbolag som alla har sitt säte i Östersund. Vi förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Vårt dotterbolag Inlandståg erbjuder logistiklösningar för både gods- och persontrafik och vårt dotterbolag Destination Inlandsbanan bedriver försäljning och paketering av personresor. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.