Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Jobba som tågvärd på Snötåget för Inlandståg på Inlandsbanan

Är du vår nya tågvärd på Snötåget?

Vi söker dig som är utåtriktad, har servicekänsla, är ansvarsfull och trevlig för att jobba ombord på Snötåget i vinter. Snötåget trafikerar Inlandsbanan mellan Östersund och Mora, tur och retur, dagligen från och med 21 december 2018 till 28 april 2019.

Som tågvärd ansvarar du för att kontrollera och sälja biljetter, sälja fika och snacks ombord samt svara på frågor från resenärerna. Du har gemensamt ansvar tillsammans med lokföraren för säkerheten ombord.

Du får nödvändig utbildning av oss. Eftersom vi på uppdrag kör persontrafik även under sommaren samt charterresor finns möjlighet till fler uppdrag framöver.

Erfarenhet
Gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav.
Tidigare erfarenhet av att arbeta inom servicebranschen är meriterande.

Övrig information
Allmän visstidsanställning under cirka 4 månader.
Oregelbundna arbetstider med tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt gällande kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten?
Ring eller skicka e-post till Ulf Jaarnek, Inlandståg, tel 070-670 21 17, ulf.jaarnek(AT)inlandstag.se

Ansökan
Det är också till Ulf Jarneek du skickar din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med ansökan så snart som möjligt.

Snötåget

Om Inlandståg
Inlandståg erbjuder transport- och logistiklösningar i form av person- och godstrafik och är ett helägt dotterbolag till Inlandsbanan AB.

Vår verksamhet inom persontrafik är bland annat att vi på uppdrag av Destination Inlandsbanan AB kör rälsbussarna som går i turisttrafik under sommarmånaderna mellan Mora och Gällivare, sedan 2012 har vi kört Snötåget, vi samarbetar med Snälltåget som kör nattågstrafik från södra Sverige och vi erbjuder även charter för företag och organisationer som vill chartra enskilda vagnar eller hela tåg.