Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Inlandståg söker lokförare

Vi behöver ett antal lokförare

Som lokförare hos oss får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik. Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong. Under sommaren innebär jobbet bland annat att köra turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora. Utöver denna persontrafik har vi under hela året godskörningar åt flertalet samarbetspartners.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Vi söker dig som har:

• Lokförarbevis

• Körkort B

• Högt säkerhetstänk

• Flexibel och noggrann

• Dieselkompentens

Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer som kan uppstå längs banan kräver detta. Vi ser också att du är positiv och samarbetsvillig samt att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner och arbetssituationer beroende på vad som händer. Meriterande är även licens för att köra i Norge. Typutbildning på de fordon som vi kör och linjekännedom får du hos oss om det behövs. Placeringsort enligt överenskommelse. Resor ingår i tjänsten.

Våra förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kaffe/te/frukt. Vi tillhandahåller också uniform, arbetsskor, läsplatta och smartphone.

Sista ansökningsdag

Löpande

Omfattning

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Lön

Enligt gällande kollektivavtal

Välkommen med din ansökan märkt

”Ansökan lokförare” till roger.sundin@inlandstag.se