Tävla och vinn

Tävla och vinn FINA SOUVENIRER!

Hitta det gömda ordet och vinn fina souvenirer från Inlandsbanan

Runt om vår hemsida har vi gömt 7 st röda nyckelband innehållande varsin bokstav.
Nyckelbanden med bokstäverna ser ut som exemplet här nedan (observera att denna ej är en av de 7 bokstäverna utan endast ett exempel).
När du har hittat alla 7 bokstäverna kastar du om dem och bildar ett ord.
Fyll i ordet nedan tillsammans med en motivering om vilket som är ditt favoritställe längs Inlandsbanan.
Lycka till!

Vi vill ha ditt svar senast den 20 augusti 2017.
 

 

Vinsten

Vinsten består av souvenirer från Inlandsbanan och värdet uppgår till över 1000:-. Paketet innhåller bl a t-shirt, buff, keps, tygkasse, böcker, kylskåpsmagnet, nyckelring, mjukisdjur och lite annat smått och gott. På bilden nedan finns en del av sakerna du vinner.

 

Tävlingsregler
På Inlandsbanans hemsida www.inlandsbanan.se har vi gömt 7 st tåg innehållande varsin bokstav. Dessa 7 bokstäver bildar tillsammans ett ord. När du har hittat alla 7 bokstäverna kastar du om dem så att de bildar ett ord. Detta är ditt tävlingsord som du fyller i på formuläret tillsammans med motivering om vilket som är ditt favoritställe längs Inlandsbanan och varför med max 30 ord.

Tävlingen arrangeras av Destination Inlandsbanan AB. Tävlingen pågår till och med den 20 augusti 2017. Vinnarna utses av en jury vars beslut ej går att överklaga, och meddelas dig personligen senast den 31 augusti. Vinsten består av ett souvenirpaket från Inlandsbanan värt över 1000:- styck. Totalt tävlas det om tre souvenirpaket till tre personer som max vinner var sitt. Anställda vid Destination Inlandsbanan AB samt deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du att motta nyhetsbrev från arrangören.